Huurappartementen in Heroes

Het woningaanbod in Heroes is zeer divers. Je hebt de keuze uit 19 verschillende type luxe appartementen met 2 en 3 kamers. De woonoppervlakte van de huurwoningen varieert van 58 tot 96 m2. En de meeste appartementen hebben een royale buitenruimte. Welk appartement je ook kiest, één ding is zeker: je hebt altijd een complete keuken en luxe sanitair. En dat binnen de ring van Amsterdam.

De drie complexen: Goud, Zilver en Brons

Heroes bestaat uit drie 3 blokdelen en deze delen worden per deel opgeleverd. De opleverprognose op dit moment is Blokken Goud en Zilver eind januari 2019. En het derde blok, Brons, wordt eind maart 2019 opgeleverd. Let op! Dit is een prognose. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend. Dit kan bijvoorbeeld wegens weersomstandigheden, aanleveren afbouwmateriaal etc. worden bijgesteld naar voren of iets verder in tijd. Je ontvangt vier weken voor de oplevering de exacte datum voor de sleuteloverdracht.

Direct inschrijven

Gebruik de appartementen-zoeker

De appartementen-zoeker hieronder laat aan de hand van de blauwe arcering alle verdiepingen met huurappartementen zien. Als je er over scrollt, kun je een van de blauw gearceerde verdiepingen uitkiezen. De andere verdiepingen zijn koopwoningen die reeds zijn verkocht. Je kunt dus per complex een verdieping selecteren en vervolgens de prijzen en specificaties per woningen bekijken. Ook kun je per appartement de plattegrond downloaden.

Brons
Zilver
Goud

Te huur

In optie

Verhuurd

hoofdfoto
#18
 
  m2

wonen

 
Kamers