Unieke plek om te wonen: Heroes Amsterdam

Heroes Amsterdam ligt op een unieke plek binnen de ring van Amsterdam, tussen de John Blankensteinstraat en de Faas Wilkesstraat op Zeeburgereiland. Voor de deur ligt de Urban Sportzone, omringd door een prachtig park. Alle ruimte dus om heerlijk te ontspannen in deze nieuwe stadswijk, die een hip en levendig karakter krijgt. Scholen zijn vlakbij en voor je boodschappen kun je kiezen: IJburg of Amsterdam Oost, allebei maar 10 minuten fietsen. Want dat is ook heerlijk: Heroes is uitstekend bereikbaar, met de fiets, de auto én het openbaar vervoer.

Het centrum van Amsterdam
Even de binnenstad in voor een hapje of een drankje, cultuur snuiven in een van de bekende musea of uitgaan in een hippe club? In hotspot Amsterdam is altijd wat te doen, en vanuit Heroes bent je er zo. Lekker shoppen? Ga dan voor een authentiek stukje Amsterdam naar de 9 Straatjes. Blijft een aanrader!
IJburg
10 minuten fietsen en je bent op IJburg. Vooral in de zomer is het hier heerlijk toeven, op het populaire strand Blijburg. Maar ook voor je dagelijkse boodschappen kun je hier prima terecht. Met diverse supermarkten en speciaalzaken heb je hier alle keus.
Dierentuin ARTIS
Altijd leuk voor een dagje uit: een bezoek aan de dierentuin. ARTIS heeft niet alleen een veelzijdig aanbod aan dieren, maar is ook nog eens de oudste dierentuin van Nederland. En dat in hartje Amsterdam!
Flevoparkbad
Wil je op een warme zomerdag de drukte van de stad ontvluchten? Dan is het Flevoparkbad een heerlijke plek om te relaxen. En op de fiets vanaf Heroes ben je er zo.
Sport- en recreatievoorzieningen
Heroes ligt aan de Urban Sportzone in de Sportheldenbuurt. Sportvelden en een skatepark voor de deur, beter kan niet, toch? Geniet van een rondje hardlopen in het park of word je toch liever lid van de hockey- of tennisvereniging in de buurt?
Theater en bioscoop
Op 5 minuten fietsen van Heroes vind je Theater Vrijburcht, met een fijn terras voor de deur. Ideaal als je na de voorstelling nog gezellig wilt naborrelen. Een avondje naar de bios? Natuurlijk kun je dan terecht bij Pathé. Of laat je verrassen in één van de bekende filmhuizen van Amsterdam!

Heroes op Zeeburgereiland ligt ideaal

In Heroes woon je binnen de ring van Amsterdam, op één van de best bereikbare plekken van de stad: Zeeburgereiland. Dicht bij de oude binnenstad, Amsterdam Noord, het nieuwe IJburg én vlak bij de ring A10. Heel fijn natuurlijk als je met de auto gaat. En wil je geen gedoe met parkeren? Huur dan ook een plek in de parkeergarage. Liever met het openbaar vervoer? Tram 26 stopt op loopafstand van het appartementencomplex en brengt je binnen een kwartier naar Amsterdam Centraal – of op IJburg. En bus 37, ook 8 minuten lopen, heeft een directe verbinding met de treinstations Muiderpoort en Amstel. Kortom, Zeeburgereiland is ideaal gelegen!